Zvěřinové hody/Venison Feast

8.12. – 10.12.2021

  • Bažantí vývar s masem, těstovinovou rýží a kapkou cherry

    Pheasant broth with meat, pasta rice and a drop of cherry

  • Srnčí kýta na smetaně s brusinkami a žemlovou nádivkou s pečenými kaštany

    Venison leg on cream with cranberries and bun stuffing with roasted chestnuts

  • Pomalu pečený dančí hřbet se silnou zvěřinovou demi glace a dýňovým pyré, domácí houbovo- bramborové krokety

    Slow-roasted fallow deer loin with strong demi glace and pumpkin puree, homemade mushroom-potato croquettes

  • Smažené řízečky z kýty divokého kance, podávané s bramborovým salátem s jablky a křenem

    Fried wild boar leg schnitzels, served with potato salad with apples and horseradish

  • Crème brûlée s lesním ovocem

    Crème brûlée with wild berries